Ammattimainen kivilaboratoriomme varmistaa rakennusten kestävyyden Karviassa ja ympäri Satakuntaa

Teemme kiviainesten testaukset PANK-hyväksytyssä laboratoriossamme Karviassa. Palvelemme myös Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella sekä Vaasassa ja ympäri Pohjanmaata.

Karvian kivi ja korjaus Oy on yhteistyökumppanisi, kun tarvitset kivimateriaalien määritykseen ja laatuun liittyvää asiantuntijuutta. Meillä on ammattimaisen betonilaboratoriomme lisäksi myös oma, kiviainesten testaukseen erikoistunut kivilaboratorio. Teemme muun muassa rakeisuus-, litteys-, humusmääritykset ja kuulamyllytestaukset. Meiltä saat avuksesi alan rautaiset ammattilaiset ja laadukkaan laitekannan. Palvelemme esimerkiksi kivi- ja maa-ainestoimittajia ympäri Satakuntaa, Pirkanmaata sekä Pohjanmaalla.

Betoni- ja kivilaboratoriomme ovat PANK-hyväksyttyjä

PANK-hyväksyntä on osoitus testausorganisaation luotettavuudesta. Tästä johtuen useat rakennuttajat edellyttävät, että kiviainesten testaukset tekee PANK-hyväksynnän piiriin kuuluva testausorganisaatio. Karvian kivi ja korjaus Oy:llä on pätevyys tehdä SFS-EN-standardien ja PANK-menetelmien mukaisia testauksia ja mittauksia. Voit siis valita meidät turvallisin mielin! Kerromme mielellämme lisää.

Saat kivilaboratoriostamme seuraavat palvelut:

  • näytteenotto SFS-EN 932-1
  • rakeisuusmääritykset SFS-EN 933-1
  • litteyslukumääritykset SFS-EN 933-3
  • humusmääritykset SFS-EN 1744-1
  • CE-merkintään liittyvät työt
  • kuulamylly SFS-EN 1097-9 
  • Los Angeles testi SFS-EN 1097-2

Tarjoamme tarpeisiisi myös monipuoliset asiantuntijapalvelut. Meiltä saat kaikki testaukseen liittyvät työt kätevästi saman katon alta. Päätoimialueitamme ovat Satakunta, Pirkanmaa ja Pohjanmaa. Vahva asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme takaavat sinulle ensiluokkaisen palvelukokemuksen kaikessa kiviainesten testaukseen liittyvässä. 

Soita meille

0400 990 837