Tarkistuta betonin laatu betonilaboratoriossamme Karviassa – palvelemme ympäri Satakuntaa, Pirkanmaalla ja Pohjanmaalla

Me varmistamme betonin lujan laadun turvallisen ja kestävän rakentamisen tueksi.

Karvian kivi ja korjaus Oy on erittäin kokenut betonin asiantuntija. Meillä on oma betonilaboratorio, jossa teemme betonien testauksia, otamme näytteitä ja analysoimme tuloksia. Testaamme muun muassa puristuslujuudet, hoidamme poranäytteenotot ja ilmamäärämittaukset. Työskentelemme rakennusliikkeille, jotka edellyttävät korkeaa laatua rakentamisessa. Palvelemme kivi- ja betonitestausasioissa alueilla Satakunta, Pirkanmaa ja Pohjanmaa.

Testauksen, näytteenoton ja tulosten analysoinnin lisäksi tarjoamme myös betonin asiantuntijapalvelut. Meiltä saat siis kaikki palvelut saman katon alta! Näin voit säästää sekä kustannuksissa että aikatauluissa. Tutustu myös kivilaboratoriomme palveluihin ja kysy lisää!

Saat betonilaboratoriostamme seuraavat palvelut:

  • puristuslujuus SFS-EN 12390-3
  • poranäytteenotto SFS-EN 12504-1
  • näytteenotto SFS-EN 12350-1
  • ilmamääränmittaus SFS-EN 12350-7
  • painumamittaus SFS-EN 12350-2
  • kimmovasaramittaus SFS-EN 12504-2:2013

Tarjoamme tarpeisiisi myös monipuoliset asiantuntijapalvelut. Meiltä saat kaikki testaukseen liittyvät työt kätevästi saman katon alta. Päätoimialueitamme ovat Satakunta, Pirkanmaa ja Pohjanmaa. Vahva asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme takaavat sinulle ensiluokkaisen palvelukokemuksen kaikessa betonin testaukseen liittyvässä. 

Soita meille

0400 990 837